Du er ved at tilmelde dig vores INSU CLUB Medlemsskab

Som medlem i INSU Club får du en masse lækre fordele. Blandt andet får du op til 30% rabat på alle dine bestillinger afhængigt af dit valg af medlemsskab, men du får også eksklusive fordele i form af nyhedsbrev og super gode tilbud.

Hvis du tilmelder dig får du et medlemskort passende til dit medlemsskab, og der er ingen bindingsperiode så du kan opsige til enhver tid ved at kontakte vores kundeservice.

Bestillingsoplysninger

Yderligere information

Din ordre

Vare Beløb
Lovpligtig takeaway bæreposeafgigt(Må ikke fjernes)  1 4.00kr.
Beløb 4.00kr.
I alt nu: 4.00kr.
Recurring totals
Subtotal 89.00kr. every måned
Recurring total 89.00kr. every måned

First renewal: maj 25, 2024


BEMÆRK: Du kan benytte dig af dette medlemskabs tilbud uden at blive trukket de første 3 dage af dit abonnement, så dette medlemstilbud er gratis. Du bliver først trukket for den første måned af dit abonnement efter din 3 dages prøveperiode som du har fået ved dette tilbud, og så vil dit INSU CLUB Basic medlemsskab automatisk blive trukket og fornyet til kun 89,- pr. måned indtil du opsiger det. Du får naturligvis alle INSU CLUB Basic medlemsfordele som er beskrevet på vores INSU CLUB website og instruktioner på email for brug af medlemskabet når du har bestilt. Bemærk, at som beskrevet i vores handelsbetingelser, så gælder det at hvis du har gjort krav på dette tilbud, betyder det at du har benyttet dig af et kampagnetilbud for INSU CLUB hvilket betyder at du du ikke kan opsige dit abonnement før det er blevet fornyet. Derved er din prøveperiode i INSU CLUB gratis, da du ikke betaler for din prøveperiode men kun din bestilling.