Privatlivspolitik

I det følgende kan du læse mere om, hvordan INSU Rosengårdcentret ApS (herefter ”INSU Rosengårdcentret”) behandler dine personoplysninger.

Vi opfordrer dig til at læse vores privatlivspolitik, inden du afgiver dine personoplysninger til INSU Rosengårdcentret.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er:

INSU Rosengårdcentret ApS
CVR-nr. 40492011
Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, Danmark
E-mail: insurosen@gmail.com

2. Hvis du besøger vores hjemmeside

Følgende afsnit beskriver vores behandling af personoplysninger om besøgende på insu-odense.dk. 

Videregivelse af oplysninger

INSU Rosengårdcentret(Firmaet) sælger eller deler ikke kundernes personlige oplysninger til 3. part eller tredjemand, medmindre det er nødvendigt for at fuldføre ordren.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

2.1. Cookies

Vi anvender cookies for blandt andet at optimere brugeroplevelsen og forhindre misbrug og nedetid. Anvendelse af cookies og behandlingen af personoplysninger i den forbindelse er nærmere beskrevet i vores cookiebanner, som vises på forsiden, når du besøger vores hjemmeside første gang.

Du kan altid ændre dine cookie-indstillinger ved at trykke på det lille cookie-symbol i nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

Typer af personoplysninger
Når du besøger vores hjemmeside, kan vi indsamle følgende oplysninger om dig:

  • IP-adresse
  • Browserhistorik
  • Generel færden på hjemmesiden, herunder klikadfærd
  • Oplysninger om din enhed, herunder type, browser, styresystem, MAC adresse
 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Målrettet markedsføring, herunder retargeting
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Statistik og analyse
 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at gennemføre statistikker, analyser, yde support såvel som at forbedre og udvikle vores produkter og services og markedsføre os overfor dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Når du besøger vores hjemmeside, beder vi om dit informerede samtykke til at placere cookies, der ikke er funktionelle cookies, i henhold til cookiereglerne. Du har til enhver tid ret til at trække dit cookie-samtykke tilbage ved at trykke på det lille cookie-symbol i nederste venstre hjørne af hjemmesiden.
 

Opbevaringsperiode
Cookies slettes i overensstemmelse med vores cookiepolitik, som er tilgængelig via vores cookiebanner.
Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

Videregivelse
Vi kan videregive oplysninger om din brug af vores hjemmeside til vores samarbejdspartnere inden for sociale medier, annoncering og analyse. Vi og vores samarbejdspartnere kan kombinere ovenstående personoplysninger med andre oplysninger om dig eller sammenlignelige brugere. Det kan fx være oplysninger, du selv har givet, eller oplysninger som vores samarbejdspartnere har indsamlet fra din eller andres brug af deres tjenester. Formålet med videregivelsen er at målrette og personliggøre markedsføringen til dig via vores eller tredjeparters hjemmesider. Vi videregiver dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at vise dig målrettet, personificeret markedsføring (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Forudsætningen for at kunne tilbyde dig denne service er dit forudgående cookiesamtykke til markedsføring som beskrevet ovenfor.

Nogle af vores samarbejdspartnere indsamler og behandler dine personoplysninger til egne formål, og vi opfordrer dig derfor til at læse vores samarbejdspartneres privatlivspolitikker, som du kan finde links til via vores cookiebanner.

Ret til indsigelse
For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at du altid har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelse mod direkte markedsføring, vil du alene modtage generel markedsføring, der ikke er skræddersyet til dig. Du kan blandt andet genbesøge dine cookieindstillinger via vores hjemmeside og tage stilling til, hvilke cookies du vil acceptere.

2.2. INSU CLUB

Typer af personoplysninger

Når du opretter dig som INSU CLUB abonnent via vores hjemmeside, behandler vi dine personoplysninger. Vi kan behandle følgende typer af personoplysninger om dig:  

  • Navn, e-mail, telefonnummer og fødselsdag
  • Log-in, herunder password
  • Kreditkortoplysninger
  • Ordrehistorik og kvitteringer
  • Samtykke til markedsføring
  • Accept af handelsbetingelser
  • Oplysninger om din betaling og brug af tjenesten, herunder transaktionsdata


Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Administration af dit abonnement
  • Statistik og analyse
  • Målrettet markedsføring. Oplysninger indsamlet via cookies (når du har givet cookie-samtykke hertil) sammenholdes med oplysningerne fra din medlemskonto med henblik på at gøre vores markedsføring personlig og målrettet, så vi kun sender dig markedsføring, som vi tror, er interessant for dig. Se også afsnit 2.1 ovenfor.

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: Grundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er vores aftale med dig om dit INSU CLUB-abonnement (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at føre statistik og lave analyser, så vi kan forbedre brugeroplevelsen samt vores legitime interesse i at sende dig målrettet markedsføring (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Markedsføringsretligt samtykke: INSU Rosengårdcentret kan bruge dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (markedsføringslovens § 10, stk. 1).
 

Opbevaringsperiode
Som udgangspunkt behandler vi dine personoplysninger, så længe abonnementet er i kraft, men vi kan opbevare oplysningerne i en længere periode, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen, fx bogføringsloven, der pålægger os at opbevare regnskabsmateriale i op til 6 år (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c), hvis behandlingen er nødvendig for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller af hensyn til vores legitime interesse i at administrere dine rettigheder som tidligere kunde (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Oplysningerne kan også blive anonymiseret og brugt til statistik og analyse.

Du kan altid tilbagekalde dit markedsføringsretlige samtykke ved at klikke på afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Vi har fastsat opbevaringsperioden på baggrund af vores legitime interesse i at kunne dokumentere, at vi har udsendt direkte markedsføring i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Opbevaringsperiode
Som udgangspunkt behandler vi dine personoplysninger, så længe medlemskabet er i kraft, men vi kan opbevare oplysningerne i en længere periode, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen, fx bogføringsloven, der pålægger os at opbevare regnskabsmateriale i op til 6 år (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c), hvis behandlingen er nødvendig for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller af hensyn til vores legitime interesse i at administrere dine rettigheder som tidligere kunde (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Oplysningerne kan også blive anonymiseret og brugt til statistik og analyse.

Du kan altid tilbagekalde dit markedsføringsretlige samtykke ved at klikke på afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Vi har fastsat opbevaringsperioden på baggrund af vores legitime interesse i at kunne dokumentere, at vi har udsendt direkte markedsføring i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

2.4. Webshop

Typer af personoplysninger
Når du anvender vores webshop, behandler vi dine personoplysninger. Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dine betalingsoplysninger (benytter du et kredit-/betalingskort, registrerer vi kun 12 ud af det 16-cifrede kortnummer med henblik på at kunne identificere din ordre i vores system)
  • Oplysninger om din ordre-/købshistorik
  • Oplysninger du giver, når du gennemfører et køb eller på anden måde kommunikerer med os
  • Brug af rabatkoder og/eller andre medlemsfordele
  • Samtykke til markedsføring, herunder nyhedsbreve
  • Digitale fodspor (fx oplysninger om, hvordan du bruger Sunset Boulevards webshop)
 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop, herunder fremsendelse af ordrebekræftelse og faktura
  • Administration af leveringer og reklamationer
  • Administration af medlemskonto og din anvendelse af vores medlemsfordele
  • Udsendelse af markedsføring
  • Statistik og analyse
 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig i de tilfælde, hvor et samtykke ikke er påkrævet, samt vores legitime interesse i at kunne føre statistik og analyse med henblik på at udvikle og forbedre vores tjenester (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede købsaftale med dig, herunder for at kunne levere de bestilte varer, håndtere ordrebekræftelse, reklamationer, returneringer osv. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
 

Opbevaringsperiode
Personoplysninger registreret i forbindelse med køb på INSU Rosengårdcentret bestillingssite opbevares i op til 6 år. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravet i bogføringslovens § 12.

Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form, eller hvis vi er forpligtet hertil ifølge lovgivningen.

2.5. Markedsføring, herunder nyhedsbreve, invitationer til events og konkurrencer mv.

Typer af personoplysninger
INSU Rosengårdcentret bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til events og konkurrencer, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette. Hvis du har benyttet vores services, kan vi også sende dig invitationer til kundetilfredshedsundersøgelser og gæstefeedback (det er frivilligt at deltage).

Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dit samtykke
  • Klikadfærd på hjemmesiden og i udsendt materiale
  • Din besvarelse af vores kundetilfredshedsundersøgelse
  • Ordrehistorik, herunder evt. tidligere korrespondance
  • Dine præferencer
 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Målrettet markedsføring, herunder ved fremsendelse af personaliserede e-mails og nyhedsbreve med blandt andet aktuelle medlemsfordele og -tilbud, invitationer til events og konkurrencer.
  • Forbedring og udvikling af vores services
  • Yde god kundeservice, herunder hvis din oplevelse hos os har givet anledning til ris eller ros
  • Analyse og statistik
 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse analyse og statistik, blandt andet på baggrund af besvarelserne i kundetilfredshedsundersøgelserne, baserer vi på vores legitime interesser i at kunne forbedre og udvikle vores ydelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til events og konkurrencer, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (markedsføringslovens § 10, stk. 1, og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
 

Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe dit samtykke til at modtage markedsføring er aktivt.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, kan du framelde dig via linket nederst i hver e-mail eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra, du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at kunne dokumentere, at vi har udsendt direkte markedsføring i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

2.6. Kontaktformular og øvrig kommunikation

Typer af personoplysninger
Når du bruger vores chatfunktion, kontaktformular under ”Ris og ros” eller i øvrigt kommunikerer med os i anden sammenhæng, behandler vi følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer
  • Hvad din henvendelse vedrører, fx ordre og betalingsoplysninger
  • Dato for din henvendelse
  • Andre oplysninger du giver i forbindelse med din henvendelse. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger eller CPR-nummer til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. Hvis du fremsender følsomme oplysninger eller CPR-nummer via e-mail, bør oplysningerne sendes i stærkt krypteret form.
 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Håndtering af din henvendelse og eventuelle ordrer
  • Iagttagelse af eventuelle rettigheder
  • Generel kommunikation
  • Statistik og analyse
 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag afhængig af karakteren af din henvendelse.

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere din henvendelse, kommunikere med dig og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
 
  • Kontraktuelle forpligtelser: Hvis din henvendelse vedrører en (potentiel) aftaleindgåelse, behandler vi dine personoplysninger for at kunne gennemføre foranstaltninger forud for aftalen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
 

Opbevaringsperiode
Generelle henvendelser opbevares som udgangspunkt i 12 måneder, men opbevaringsperioden er afhængig af henvendelsens indhold.

Regnskabsmateriale, herunder personoplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare efter bogføringsloven, opbevares i op til 6 år.

3. Hvis du besøger vores restauranter

Når du besøger vores restauranter, behandler INSU Rosengårdcentret dine personoplysninger, og du kan læse mere om vores behandling af dine oplysninger i dette afsnit.  

Typer af personoplysninger
Når du besøger vores restauranter, behandler vi følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dine køb
  • Betalingsoplysninger (benytter du et kredit-/betalingskort, registrerer vi kun 12 ud af det 16-cifrede kortnummer med henblik på at kunne identificere din ordre i vores system).
  • Dato og tidspunkt for dit besøg
  • Foto- og videomateriale i forbindelse med tv-overvågning i vores restauranter
 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • For at gennemføre dine køb
  • For at påse og opretholde sikkerheden i vores restauranter
  • For at forebygge og opklare kriminalitet
 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at varetage sikkerheden for vores besøgende og vores personale (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Oplysninger om strafbare forhold indsamlet via tv-overvågning behandles også på baggrund af vores berettigede interesser i at opklare strafbare forhold (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).
 
  • Retlig forpligtelse: Behandlingen af dine betalingsoplysninger og oplysninger om dine køb er nødvendig for overholdelsen af gældende bogføringslovgivning, momslovgivning og markedsføringslovgivning (databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra c).
 

Opbevaringsperiode
Optagelser fra tv-overvågning foretaget i kriminalitetsforebyggende øjemed bliver slettet eller anonymiseret senest 30 dage efter optagelsen, medmindre det er nødvendigt for INSU Rosengårdcentret at opbevare optagelserne med det formål at håndtere en specifik tvist, fx i forbindelse med at opklare en lovovertrædelse.

Regnskabsmateriale, herunder personoplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare efter bogføringsloven, opbevares i op til 6 år.

Vi kan dog behandle dine personoplysninger i en længere periode i anonymiseret form.

Videregivelse
I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke herom, kan optagelser fra tv-overvågning mv. videregives til politiet. INSU Rosengårdcentrets overvågningskameraer er registreret i politiets kameraregister. Der kan desuden ske videregivelse, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Ved indgangen til tv-overvågede områder har vi opsat skilte lokalt i restauranterne i henhold til tv-overvågningsloven.

4. Hvis du er kontaktperson hos en leverandør, samarbejdspartner mv.

Hvis du i dit professionelle virke samarbejder med INSU Rosengårdcentret, herunder som ejer af en enkeltmandsvirksomhed eller som kontaktperson hos en af vores leverandører eller andre samarbejdspartnere, kan du læse nærmere om vores behandling af dine personoplysninger her.

Typer af personoplysninger
INSU Rosengårdcentret kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, virksomhed, stillingsbetegnelse
  • Dine arbejdsrelaterede kontaktoplysninger, fx e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Kontraktuelle oplysninger som fx ordrer, fakturaer, kontrakter og andre aftaler mellem din virksomhed (eller din arbejdsgiver) og INSU Rosengårdcentret, som måtte indeholde fx dine kontaktoplysninger.
  • Øvrige oplysninger, som indgår i vores korrespondance
 

Ovennævnte oplysninger kan vi modtage direkte fra dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance med dig) eller fra din arbejdsgiver. Vi behandler dine oplysninger, hvis din virksomhed eller den virksomhed, du er ansat hos, indgår en aftale med INSU Rosengårdcentret, hvis du har vist interesse for vores produkter og services, fx ved at dele din kontaktinformation med os eller i forbindelse med andet samarbejde.

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Administration af vores professionelle samarbejde, herunder opfyldelse af aftaler
  • Statistik og analyse
 

Behandlingsgrundlag
INSU Rosengårdcentret behandler primært dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: I visse tilfælde er behandlingen af dine personoplysninger nødvendig for at kunne opfylde en kontrakt, hvori du er part (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
 
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at administrere den daglige drift, herunder varetage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til de aftaler mv., som vi har indgået med vores samarbejdspartnere (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
 

Opbevaringsperiode
Personoplysninger i forbindelse med erhvervsmæssige samarbejder opbevares som udgangspunkt i op til 6 år efter aftalens eller samarbejdets ophør, medmindre der er særlige hensyn, som berettiger en længere opbevaringsperiode.

5. Hvis du besøger vores profiler på sociale medier

Hvis du besøger INSU Rosengårdcentrets profiler og sider på sociale medier, kan du læse nærmere om vores behandling af dine personoplysninger i dette afsnit.

INSU Rosengårdcentret og udbyderne af de sociale medier er fælles dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger indsamlet i forbindelse med dit besøg på INSU Rosengårdcentrets profil eller side på det enkelte sociale medie.

Vi har profiler eller sider på følgende sociale medier:

  • Facebook (Metaplatforms Ireland Ltd.)
    • Facebooks privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Facebook her
  • Instagram (Metaplatforms Ireland Ltd.)
    • Instagrams privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Instagram her
 

Typer af personoplysninger
Når du besøger eller interagerer med vores profiler på sociale medier, kan INSU Rosengårdcentret og udbyderen af det pågældende sociale medie indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Oplysninger der er tilgængelige på din profil, herunder dit navn, køn, civilstatus, arbejdsplads, interesser og din by
  • Om du ”synes godt om” eller har anvendt andre reaktioner på vores profil
  • Kommentarer du efterlader på vores opslag, herunder i forbindelse med konkurrencer
  • At du har besøgt vores profil
 

Formålene med behandlingen
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forbedring af vores produkter og services, herunder vores profiler og sider på sociale medier
  • Statistik og analyse
  • For at kunne kommunikere med dig hvis du kommenterer på et opslag, laver en anmeldelse eller sender os en besked
  • Markedsføring generelt, herunder afholdelse af konkurrencer
  • Rekruttering

Udbyderne af de sociale medier behandler blandt andet dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forbedring af deres annoncesystem
  • For at give INSU Rosengårdcentret statistikker, som udbyderne af de sociale medier blandt andet udarbejder på grundlag af dit besøg på vores profiler og sider
  • Annoncering og tilpasning af aktiviteterne på siden
 

Behandlingsgrundlag
Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne kommunikere med og markedsføre os overfor dig på vores profiler på sociale medier, samt vores legitime interesse i at forbedre vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
 
  • Udbyderne af de sociale medier baserer behandlingen af dine personoplysninger på deres legitime interesser, herunder deres interesse i at forbedre deres annoncesystem og levere statistikker til INSU Rosengårdcentret, som udbyderen af det sociale medie, fx udarbejder på baggrund af dit besøg på vores profil eller side på det sociale medie. Derudover har udbyderne af de sociale medier en legitim interesse i at levere en innovativ, individuelt tilpasset, sikker og rentabel tjeneste (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
 
  • Samtykke: Udbyderne af de sociale medier behandler visse af dine personoplysninger i overensstemmelse med dit samtykke, som du kan trække tilbage på et hvilket som helst tidspunkt via dine privatlivsindstillinger på det sociale medie (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).


Opbevaringsperiode

Vi opfordrer dig til at slette kommentarer, likes og andre interaktioner, du har efterladt på vores profil, hvis du ikke længere ønsker dem vist på vores sider. INSU Rosengårdcentret sletter ikke sådanne offentligt tilgængelige interaktioner.

Se venligst privatlivspolitikken for udbyderen af de enkelte sociale medier for information om, hvor længe de opbevarer dine personoplysninger.

Hvem deler udbydere af sociale medier dine personoplysninger med?
Udbyderne af sociale media kan blandt andet dele dine personoplysninger med følgende kategorier af modtagere:

  • Andre enheder i den koncern, som udbyderen af det sociale medie er en del af
  • Eksternt med samarbejdspartnere, der leverer analyse- og undersøgelsesservices
  • Annoncører
  • Andre personer, som besøger vores profil eller side på det sociale medie (i det omfang dine oplysninger er offentligt tilgængelige)
  • Forskere og andre akademikere
 

Du kan finde mere information om, hvem udbyderne af de sociale medier deler dine personoplysninger med i de enkelte udbyderes privatlivspolitik. Udbyderne af de sociale medier kan overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Du kan læse mere i de enkelte udbyderes privatlivspolitikker.

6. Hvis du søger job hos INSU Rosengårdcentret

Hvis du søger job hos INSU Rosengårdcentret, kan du læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med rekrutteringsprocessen i dette afsnit.

Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder CPR-nummer eller følsomme personoplysninger, som fx personoplysninger der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet eller helbredsoplysninger.

Typer af personoplysninger
INSU Rosengårdcentret kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Kontaktoplysninger som navn, e-mailadresse og telefonnummer
  • Oplysninger der fremgår af ansøgning, CV og eventuelle bilag
  • Relevant information der er offentligt tilgængeligt på internettet og sociale medier, herunder information om tidligere ansættelsesforhold, aktiviteter, kompetencer, performance og generel fremtræden
  • Resultater af personlighedstests, hvis du gennemfører sådanne
  • Straffeattest, hvis nødvendigt i forhold til den stilling du har søgt
  • Helbredsoplysninger, hvis den stilling, du har søgt, stiller særlige krav til helbredsmæssige forhold
  • Referencer fra tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere som du har angivet i din ansøgning, eller som du har givet samtykke til, at vi kan kontakte
 

Formål med behandlingen
Dine personoplysninger indgår i vores evaluering af, om du bliver tilbudt en stilling hos INSU Rosengårdcentret.

Behandlingsgrundlag
INSU Rosengårdcentret behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at vurdere, om vi kan tilbyde dig en ansættelse, herunder på baggrund af relevante oplysninger der er offentligt tilgængelige på internettet og sociale medier (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
 
  • Samtykke: Hvis vi indhenter referencer fra tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere, som du ikke har angivet som referencer i din ansøgning, beder vi om dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a). Hvis vi har behov for at se din straffeattest som led i vores vurdering, beder vi om dit samtykke (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3). Hvis den stilling, du har søgt, undtagelsesvis stiller særlige krav til helbredsmæssige forhold vil vi – efter konkret vurdering – bede om dit udtrykkelige samtykke forud for behandlingen af sådanne personoplysninger (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra a).
 

Opbevaringsperiode

Hvis vi kan tilbyde dig en stilling hos INSU Rosengårdcentret, vil din ansøgning samt yderligere relevante personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsesproceduren, blive opbevaret i din personalemappe hos os.

Hvis vi desværre ikke kan tilbyde dig en stilling, opbevarer vi som udgangspunkt dine personoplysninger i op til 6 måneder efter vores afslag, medmindre du har givet dit samtykke til længere opbevaring.

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet som led i vores ansættelsesprocedure. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger, men påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagekaldelsen. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os som angivet nedenfor.

Straffeattest slettes umiddelbart efter, at vi har gennemgået denne.

7. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

For at opfylde ovenstående formål kan vi give tredjeparter adgang til dine personoplysninger, der på baggrund af et kontraktuelt forhold med INSU Rosengårdcentret leverer relevante ydelser. Det kan fx være IT-leverandører, mail- og marketingudbydere og leverandører af IT-løsninger. Sådanne serviceleverandører vil kun behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner i henhold til indgåede databehandleraftaler.

Som beskrevet i de forrige afsnit kan INSU Rosengårdcentret også videregive dine personoplysninger til samarbejdspartnere inden for blandt andet sociale medier, annoncering og analyse. Formålet med videregivelsen er at målrette og personliggøre markedsføringen til dig via vores eller tredjeparters hjemmesider.   

I forbindelse med INSU Rosengårdcentrets udvikling kan selskabsstrukturen ændre sig, fx ved helt eller delvist overdragelse af aktiviteterne i INSU Rosengårdcentret. I tilfælde af overdragelse af dele af INSU Rosengårdcentrets forretning eller andre kommercielle ændringer, er behandlingsgrundlaget for den forbundne videregivelse af personoplysninger som udgangspunkt vores legitime interesse heri (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er etableret i lande uden for EU/EØS, der ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel baseres på EU-Kommissionens standardkontrakter eller et andet lovlig overførselsgrundlag i overensstemmelse med kapitel V i databeskyttelsesforordningen. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om konkrete overførsler, herunder overførselsgrundlaget, er du altid velkommen til at kontakte os. Du har også ret til at få en kopi af overførselsgrundlaget udleveret.

8. Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til berigtigelse og sletning af dine personoplysninger, dog med visse lovbestemte undtagelser
  • Du har ret til at anmode os om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger
  • Under visse omstændigheder kan du også anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger samt om transmission af de personoplysninger, du har afgivet til os, til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag. Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet

9. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med behandling af personoplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse hjemmesidens privatlivspolitik.

10. Spørgsmål og klage

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du altid kontakte INSU Rosengårdcentret som angivet nedenfor.

INSU Rosengårdcentret ApS
INSU Rosengårdcentret
CVR-nr. 40492011
Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, Danmark

E-mail: insurosen@gmail.com

Hvis din klage ikke bliver løst af os, og du vil gå videre med sagen, kan du klage til Datatilsynet:

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.datatilsynet.dk/borger/klage
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Telefon: +45 33 19 32 00

11. Ændring af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer af denne privatlivspolitik fra tid til anden. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores hjemmeside.

Privatlivspolitikken er senest opdateret den 09.01.2024

X